Lifestyle

‘Veer, jij bent daar al wel eens geweest toch?’ ‘Hoe heb jij je reis toen gepland?’ ‘Welk land zou jij aanraden?’ En daar ga ik weer met mijn overload aan informatie die ik graag in geuren en kleuren vertel, of je nu wilt of niet.

Wat leuk dat je op mijn blog bent beland! Ik zal mezelf eerst voorstellen, mijn naam is Vera van der Stelt, 25 jaar en full time levensgenieter uit Tilburg. Zo ben ik een fanatiek sporter, ga ik graag elk weekend naar een festival of ben ik in de stad te vinden met vrienden zoals eigenlijk elke millennial. Maar wat ik het allerliefst doe is de wereld verkennen met mijn backpack en verschillende plekken en culturen ontdekken. Nadat ik in 2018 ben afgestudeerd aan de opleiding Communicatie International Music, Event and Entertainment op het Fontys in Tilburg heb ik meerdere mooie reizen mogen maken. En tot op de dag van vandaag betrap ik mezelf erop dat ik hier nog dagelijks over praat. En dit wil ik graag kwijt en delen met de wereld! 

Frankrijk, Parijs

Dolomieten
Italië, Dolomieten

Cambodja, Phnom Penh

In mijn jongere jaren had ik het geluk dat wij elke zomer met het gezin op pad gingen met de caravan. Zo heb ik al meerdere gave landen mogen afstrepen in Europa, van kamperen in Frankrijk naar city trips in Italië en de prachtige natuur ontdekken in Kroatië. Toen ik in 2018 op mijn 21e voor het eerst voor een langere tijd ging backpacken door Azië had ik geen idee waar ik allemaal op moest letten, mee moest nemen en of ik het überhaupt wel leuk zou vinden om zo lang van huis weg te zijn. Nou we kunnen wel zeggen dat ik hier verliefd ben geworden op Azië. En hoe veel geluk heb je eigenlijk wel niet als je de kans krijgt om dit soort heerlijke reizen te maken. 

Zelf liep ik tijdens mijn reizen soms tegen dingen aan, wat handig was geweest als ik dit van tevoren had geweten. Dit deel ik graag met jou zodat jij 100% ready bent voor jouw reis. Zo zal ik in mijn blogs vertellen over verschillende bestemmingen, routes en andere reistips waar jullie hopelijk iets aan hebben. Alle blogartikelen die hierop verschijnen zijn via mijn eigen ervaringen geschreven en ook de foto’s zijn zelf geschoten. Neem anders ook een kijkje op mijn instagram ‘TripadVera’ voor meer foto’s en reisverhalen. En schroom niet een berichtje te sturen als je ergens nog vragen over hebt! 

Liefs, Veer

verlaten waterpark hue