Thailand

Het land van de glimlach, het backpack walhalla van Azië, maar zeker ook een land voor elk type reiziger. Of je nu vooral wil chillen op de vele bounty eilanden of juist avontuur op zoekt, Thailand heeft het!

Thailand, waar ik nog te weinig van heb gezien en zeker op mijn bucketlist staat om nog een keer naar terug te reizen. Waarom? De relaxte sfeer, vriendelijke mensen en de diversiteit tussen cultuur en paradijselijke eilanden.

Paradijselijk eilandhoppen vanuit Krabi, Thailand

Thailand, het walhalla onder de backpackers en waar ik nog te weinig van heb gezien. Nadat ik tijdens mijn laatste backpack reis door heel Vietnam en Cambodja heb gereisd, had ik nog ongeveer twee weken over om te doen wat ik wilde. Samen met een vriendin kozen wij ervoor om vanuit Cambodja het vliegtuig te pakken naar Bangkok […]

Read More
Wat Pho Tempel Bangkok, Thailand
Wat Pho, Bangkok
Koh Lanta Thailand
Koh Lanta
Chinatown Bangkok, Thailand
Chinatown, Bangkok