Malta

Malta, een klein eiland waar ik nog nooit zo veel over had gehoord, maar toch last minute een ticket voor boekte in 2021, in drie uurtjes naar toe vloog voor een weekje vakantie en mij enorm heeft verrast!

Waar moet ik beginnen? Van een heerlijke boottocht naar de paradijselijke eilanden Comino en Gozo, prachtige blue lagoon, gave cliffs en schattige stadjes, heeft Malta voor ieder wat wils. Check het gauw hieronder!

5x UNESCO werelderfgoed waar ik ben geweest 

De mooiste plekken bezoeken en de wereld ontdekken, dát is wat ik het liefste doe! En of het nu met mijn backpack naar een verre bestemming is, of met mijn mintgroene rolkoffertje naar een stedentrip in Europa. Ik hou ervan en ben altijd bezig met het plannen van mijn volgende trip! En soms kom je op […]

Read More
Comino eiland

Wat te doen in Malta + tips

Malta, een prachtig, relatief klein eiland onder Italië. Ben je op zoek naar een stukje paradijs in Europa met turquoise, heldere zee en elke dag (in de zomer) een stralende, blauwe lucht? Dan ben je in Malta aan het juiste adres. In de zomer van 2021 was ik last minute op zoek naar een mooie […]

Read More
wat te doen in Malta

Boottrip Comino en Gozo eiland, Malta 

Ik heb denk ik nog nooit zo lang gewacht met het boeken van een vakantie als de afgelopen zomer. De plannen zijn ook meerdere malen gewijzigd, van Italië naar Spanje of toch Griekenland. Totdat ik op Instagram filmpjes en foto’s voorbij zag komen van een boottrip naar Comino en Gozo eiland met de Blue Lagoon in Malta en wauw.. Dat ziet […]

Read More
Malta
Cliff bij Chapel of Immaculate Conception
Blue Grotto, Malta
Viewpoint Blue Grotto
Blue lagoon, Malta
Comino island