Nederland

Nederland, het land waar ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Noord-Brabant en inmiddels mijn leven heb opgebouwd in Tilburg, maar buiten Brabant kom ik eigenlijk nog véél te weinig.. Ik had altijd het gevoel dat je pas echt op vakantie bent wanneer je naar het buitenland reist. Maar hier ben ik zeker op terug gekomen, want ook Nederland heeft de mooiste plekken en leukste steden voor een staycation. Ontdek ze hieronder!

Food hotspot maastricht

10x leukste food hotspots in Maastricht

Een nieuwe stad, betekent nieuwe food hotspots! Deze keer ontdekte ik het mooie Maastricht en bezocht ik de leukste, lekkerste en hipste restaurants. Maastricht staat bekend om de bourgondische levensstijl en natuurlijk de Limburgse vlaaien. Niet gek dus dat er in deze gezellige stad genoeg leuke restaurants te vinden zijn. In dit artikel zet ik […]

Read More

Een unieke avond uit bij Doloris in Tilburg

Samen met twee vriendinnen zoeken wij altijd naar de leukste en hipste restaurants in Nederland voor een goede lunch of diner. Een tijdje terug kozen wij voor Doloris in Tilburg. Dit is namelijk niet zomaar alleen een restaurant. Naast dat je hier heerlijk kunt tafelen in de rooftopbar, kan je hier ook de Meta Maze […]

Read More

GLOW Eindhoven 2021, mijn favorieten

Waar ik vorige week al vertelde over het Pulse Light festival in Hong Kong, vertel ik je nu graag over GLOW Eindhoven waar ik afgelopen week ben geweest. Ieder jaar is namelijk het lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven te vinden waarbij de hele stad verlicht is met de mooiste lichtkunst. Ook dit jaar! En ondanks dat het anders is dan voorgaande […]

Read More
ENCI groeve Maastricht

ENCI-groeve in Maastricht

Het is alweer een tijdje geleden dat ik op deze bijzondere plek was: De ENCI-Groeve in Maastricht. Ik ben wat stiller geweest op mijn blog, maar ik ben terug met een nieuwe blogpost! En wat voor één, want kunnen we het even hebben over deze verborgen parel in ons eigen kikkerlandje? Yes please! Hieronder vertel […]

Read More
Nederland, Sint-Michielsgestel
Hotel De Ruwenberg, Sint-Michielsgestel
Nederland, Diemen
Diemen
Nederland, Amsterdam
Amsterdam

Apestrollin’ door Amsterdam

Een warme zomerbries, een rijkgevulde pizza voor je neus en een fishbowl Aperol Spritz ernaast. Zo zag mijn zomer van 2017 eruit toen ik drie weken op het Italiaanse eiland Elba verbleef waar ik animatiewerk deed voor Estivant vakanties. Vanuit hier is mijn liefde voor Italië en Aperol Spritz ontstaan en daar kunnen we op […]

Read More