Spanje

Zon, zee en strand, maar ook de mooiste gebouwen zoals de Sagrada Familia in Barcelona en het Koninklijk Paleis in Madrid. Spanje heeft van alles wat en is om die reden ook één van mijn favoriete landen in Europa! Met Sevilla, Valencia, Barcelona, Ibiza en Malaga nog op mijn lijst met plekken die ik wil bezoeken, hoop ik snel weer naar dit fijne land te vertrekken. Op deze pagina vind je van mijn favoriete steden in Spanje de leukste bezienswaardigheden, tips en foto’s!

Madrid

Citytrip Madrid: 10 hotspots in Madrid op een rij

Madrid, een stad waar ik in eerste instantie niet als eerste aan denk voor een stedentrip, maar deze mooie stad heeft mij erg positief verrast! Staat binnenkort een citytrip naar Madrid op de planning? Leuk! Van gezellige restaurants en luxe rooftopbarren tot aan de mooiste gebouwen en het gigantische Koninklijk Paleis. Je hebt er voor ieder […]

Read More
food hotspots in Madrid

8x leukste food hotspots in Madrid + tips 

Wat is nou lekkerder dan tijdens een vakantie lekker uiteten gaan en genieten van het lokale eten? Uiteraard was ik tijdens mijn trip op zoek naar de leukste food hotspots in Madrid, Spanje staat namelijk bekend om de lekkerste tapasgerechten. Van kleine, knusse ontbijt- en lunchtentjes tot aan de meest luxe rooftop barren om te borrelen, […]

Read More
meet vincent van gogh

Meet Vincent van Gogh Experience  

Vincent van Gogh, wie kent hem niet? De welbekende Nederlandse kunstschilder die bij één van de grootste schilders behoort van de 19e eeuw. In Nederland bestaat het Van Gogh museum al tientallen jaren. Toen ik in Madrid was rond de kerstdagen, zag ik een bus voorbijrijden met reclame van de ‘Meet Vincent van Gogh Experience’. Hier had […]

Read More
Koninklijk Paleis

Het Koninklijk Paleis in Madrid + tips

Ben je van plan om binnenkort Madrid in hartje Spanje te bezoeken voor een leuke stedentrip? Dan is dit gigantische, witte gebouw in het centrum van de stad niet te missen. Met een oppervlakte van 135.000 vierkante meter en maar liefst 3418 kamers verdeelt over 4 vleugels is dit paleis het grootste Koninklijke Paleis ter wereld. […]

Read More