Hong Kong

Een bruisende stad met de hoogste wolkenkrabbers. In deze stad kan je rondjes blijven lopen en telkens weer verrast worden. Zeker een stad waar ik ooit nog een keer naar terug wil!

Bezoek de Ten Thousand Buddhas Monastery, een lange trap met (je raadt het al) tienduizend buddha beelden. Elk beeld is uniek en dat is wat deze plek ook zo bijzonder maakt. Ga op avontuurlijke hikes met als beloning de mooiste viewpoints over de stad, bezoek verschillende nightmarkets of neem de Star Ferry voor een unieke boottocht langs de skyline van Hong Kong.

Rondreizen door China iets voor jou? Deze lijst met 14 fantastische ervaringen in China, geeft je levenslange herinneringen.

hong kong

Het klooster van tienduizend Boeddha’s in Hong Kong

Het is precies 3 jaar geleden dat ik mijn eerste verdere en langere reis maakte met mijn backpack. De trip ging naar Azië en begon in Beijing waarna deze vervolgde in Hong Kong, om te eindigen in de Filipijnen om te eilandhoppen voor een maand! Hong Kong, wat mij betreft een sicke wereldstad waar ik […]

Read More

Pulse Light festival in Hong Kong

Je hebt er vast al eens over gehoord of misschien ben je er ooit al eens geweest: Het GLOW lichtkunstfestival wat zich elk jaar afspeelt in Eindhoven. Dit doet mij gelijk denken aan een paar jaar geleden, toen ik in de wereldstad Hong Kong op doorreis was. Hier was namelijk volledig onverwachts het Pulse Light […]

Read More
Hong Kong
Ten Thousand Buddhas Monastery

Hong Kong
Causeway Bay
Hong Kong
Times square Hong Kong