Een unieke avond uit bij Doloris in Tilburg

Samen met twee vriendinnen zoeken wij altijd naar de leukste en hipste restaurants in Nederland voor een goede lunch of diner. Een tijdje terug kozen wij voor Doloris in Tilburg. Dit is namelijk niet zomaar alleen een restaurant. Naast dat je hier heerlijk kunt tafelen in de rooftopbar, kan je hier ook de Meta Maze beleven. Zonder al te veel te verklappen, wil ik je hier toch graag meer over vertellen.

DOLORIS IN TILBURG

Wanneer je binnenkomt bij Doloris zie je automaten staan. Mocht je als eerste de Meta Maze willen doen, dien je bij de automaten je tickets te scannen waardoor je een video te zien krijgt en een munt ontvangt, deze heb je later nodig dus bewaar hem goed! Daarna neem je de lift naar de juiste verdieping. Je hebt de keuze uit de Meta Maze en de rooftop van Doloris.

ONTDEK DE META MAZE VAN DOLORIS

Ze noemen het zelf ‘het grootste kunstdoolhof ter wereld’ en hier kan ik mij zeker in vinden. Zelf heb ik dit ‘doolhof’ nu maar liefst twee keer gedaan en zelfs de tweede keer wisten ze mij nog te verrassen! Sommige dingen was ik namelijk compleet vergeten.

Wanneer je uit de lift stapt is het mogelijk om je jas of andere spullen op te bergen in een kluisje, hierbij is je pinpas de sleutel van het kluisje. Tijdens de Meta Maze mag je je telefoon niet meenemen en ook je horloge moet je achterlaten. Op deze manier beleef je de ultieme ervaring! Wanneer je alles netjes hebt opgeborgen in de kluisjes kan je plaats nemen in de lounge sets, waarna je nog een drankje kan bestellen. Zodra het jouw ’tijd’ is word je één voor één opgehaald door de ‘gatekeeper’ en begint de Meta Maze. Hier ga ik verder niet te veel over vertellen, maar laat jezelf verrassen voor de leukste belevenis van Doloris. Later ga je me dankbaar zijn dat ik niet te veel heb verklapt 😉.

TIPadVera: Trek makkelijke kleding aan! Af en toe zal je moeten klimmen en kruipen door de verschillende kamers!

GA DINEREN BIJ DE ROOFTOPBAR

Als je naar Doloris gaat is het mogelijk om alleen de Meta Maze te doen. Maar naast de Meta Maze is er ook een prachtige rooftopbar wat zowel binnen als buiten er super hip en gezellig uitziet. Op de menukaart staan allerlei verschillen (kleinere) gerechten en heerlijke dranken zoals cocktails, wijnen, speciaal bieren en fris. Wij kozen ervoor om twee rondes 3 á 4 kleinere gerechten te bestellen en te genieten van onze eigen ‘sharing dinner’.

Uiteindelijk hadden wij het zo gepland om eerst om 18:00 te dineren bij de rooftopbar en vervolgens om 20:00 de Meta Maze in te gaan om daarna nog een drankje te doen bij de Rooftopbar. Dit is vooral leuk omdat je na de Meta Maze hier samen met je vrienden niet over raakt uitgepraat!

TIPadVera: Als je met meerdere bent, is dit perfect om als cadeau te geven aan iemand. Zo geniet je samen van een unieke avond uit!

HOE KOM JE BIJ DOLORIS

Mocht je met het openbaar vervoer komen, is Doloris heel makkelijk te bereiken. Vanaf het station in Tilburg is het namelijk een kleine 10 minuten wandelen. Je stapt hierbij het station uit richting de centrum kant en gaat linksaf. Wanneer je circa 5 á 10 minuten rechtdoor bent gelopen, zie je aan de linkerkant Doloris liggen. Mocht je met de auto komen is het handig om de auto te parkeren bij de parkeergarage van het Pieter Vreedeplein. Vanaf hier is het ook een kleine 5 minuten lopen.

Ga jij binnenkort naar Doloris in Tilburg?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *